S’estenen – Emocions i Vivències a flor de pell

ELS INICIS

Fa uns mesos la Francesca Vadell, actriu i voluntària del programa Baixem al Carrer ens va explicar que feia un temps havia iniciat un projecte teatral anomenat S’estenen i que buscava actrius i col·laboradores per tirar-lo endavant.

IMG_20170516_181814_717

Tal i com explica la Francesca a la seva web, l’obra S’estenen és un projecte que connecta amb les arts aplicades i el teatre comunitari. És un espai de trobada entre artistes i dones majors de 75 anys, que utilitza les arts escèniques, per parlar de la relació entre àvies i netes, per trobar sinergies entre dones que comparteixen una mateixa ciutat, per crear un espai de reflexió entorn dels records i la memòria.


EL PROCÉS CREATIU I LA FORMACIÓ DE VINCLES

A partir d’aquí s’ha gestat una preciosa relació d’estima, amistat i reminiscència que ha portat a un grup de dones grans a unir i reviure els seus records dirigides per la Francesca i la Mercè Mariné.

Han estat dos mesos de treball conjunt compartint moltes emocions i vivències. Entre aquest grup de dones hi ha representants dels projectes d’Acompanyament a la Gent Gran i Baixem al Carrer de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.


L’OBRA

Ahir dilluns dia 4 de Juliol al Centre Cívic el Sortidor a les 19h de la tarda van fer l’estrena de l’obra envoltades d’un públic molt espectant.

IMG-20170705-WA0009

Pels espectadors i espectadores va ser un ESPECTACLE en majúscules. Veure aquestes 7 dones plenes de vida compartint tant obertament les seves vivéncies, emocions i experiències ens va emocionar i molt.

Es fa notar tot el treball que hi ha radera de la mà de la Francesca Vadell i la direcció de Mercè Mariné.

DSC_3052

Després de veure l’obra sencera vam sentir que una petita part de la vida d’aquestes dones formava part de la nostra en certa manera, gràcies! Aquí us deixem el 20 primeres minuts d’aquesta preciosa obra.


NUNOFF

Si us heu quedat amb ganes de més i de veure-la en directe no us perdeu l’oportunitat d’assistir el dijous 13 de Juliol al Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri, al bell mig del barri de Gràcia a les 21h.

Podeu aconseguir les vostres entrades al següent enllaç: ENTRADES AQUÍ

I també podeu consultar la fitxa tècnica de l’obra i festival Nunoff aquí: S’ESTENEN AL NUNOFF

DSC_3046

Fotografies i vídeo: Mari Barreiro

Deixa un comentari

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close