EL PROJECTE

block_10

ELPROJECTE


L’ACOMPANYAMENT A LA GENT GRAN és un projecte de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec que va néixer l’any 2006 gràcies al suport i impuls de l’Associació Lluis Artigues.

L’Acompanyament a la Gent Gran és un projecte adreçat a persones grans que es senten soles i volen una estona de companyia.  Aquesta solitud i aïllament generalment és causat pels problemes de mobilitat relacionats amb l’edat avançada. El projecte realitza la seva activitat gràcies a la col·laboració del fantàstic equip de volutariat.

agg-2012.jpg

L’objectiu principal del projecte és millorar la qualitat de vida de la gent gran tot evitant el seu aïllament i pal·liant el seu sentiment de soledat no desitjada.

Cal tenir en compte que tots els estudis de recerca i investigació realitzats en relació al factor de soledat demostren que a més sensació de soledat augmenten les problemàtiques de salut tant física com mental i també les demandes i visites a centres d’assistència.  I tot això es pot evitar amb una estona de companyia de qualitat.


block_3
PERFIL USUARI/A


Actualment el perfil majoritari dels nostres usuaris és el de dona de 85 anys de mitjana, vídua, que viu sola i rep el suport d’una treballadora familiar, tan vinculada a Serveis Socials com de caire privat, unes hores a la setmana. Portem casos amb relacions familiars i vincles de suport molt diversos.
La majoria dels nostres usuaris dediquen la major part del temps, en diferent grau segons l’estat de les seves capacitats, a la cura personal i del propi entorn (higiene, alimentació, neteja de la llar,…), tenint com a únic entreteniment i companyia la televisió.
ACTIVITATS i TALLERS


Cada vegada més intentem ampliar els serveis que oferim per tal d’enriquir el projecte el projecte i els participants. 2 activitats molt rellevants que es realitzen habitualment són:
block_5

 

PROJECTE 2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close