Una tornada amb dolços records!

Aquesta setmana hem començat a engegar, després de les vacanes, l’activitat d’Acompanyament a la Gent Gran. Ens hem posat al dia amb retrobaments, trucades i moltes abraçades.

Les vacances d’estiu sempre ens generen certa preocupació ja que les persones grans que acompanyem “perden ocasionalment” part de la seva xarxa social i de suport en aquestes dates. Per sort, alguns dels nostres voluntaris i voluntàries han pogut continuar oferint companyia amb les seves visites durant al mes d’Agost.

Tots els participants emprenem aquest nou curs amb moltes ganes de compartir, millorar i seguir creixent. Una vegada més aprpofitem el nostre blog per convidar-vos a col·laborar amb el projecte donant suport econòmic o dedicant part del vostre temps com a voluntaris i voluntàries!

Voluntariat amb nosaltres


OPORTUNITATS ÚNIQUES

Per nosaltres és molt bonic veure com, al llarg dels anys, el projecte ha pogut fer col·laboració que han contribuit a millorar la qualitat de vida de les persones grans a les que acompanyem. Però més important encara, aquestes activitats extraordinàries els hi han permés recuperar la il·lusió i les ganes de participar, implicar-se i compartir.

Aquest és el cas de la col·laboració amb la companyia Cia Na Maia. Si voleu llegir una mica més d’aquesta història us deixem aquí l’enllaç: Col·laboració amb Cia Na Maia. I su us ve de gust veure un vídeo del procés creatiu i emocional que han fet us deixem aquí el vídeo que han creat.


ACOMPANYAMENT A LA GENT GRAN

Consulta la nostra activitat, finalitat, indicadors i col·laboracions

PROJECTE 2017

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close